Welcome, Guest |
You have to register before you can post on our site.
|
Forum Statistics |
» Members: 7,235
» Latest member: Jehn
» Forum threads: 2,373
» Forum posts: 12,282
Full Statistics
|
Online Users |
There are currently 127 online users. » 1 Member(s) | 124 Guest(s) Bing, Google, kmarco68
|
Latest Threads |
Liberty City map
Forum: Pawn Scripting
Last Post: ziyadprogamer
2025-06-28, 04:55 PM
» Replies: 2
» Views: 2,134
|
GameText styles in open.m...
Last Post: Miki
2025-06-28, 01:25 PM
» Replies: 1
» Views: 46
|
Script[gamemodes/gamemode...
Last Post: Miki
2025-06-27, 05:08 PM
» Views: 426
|
Want to edit my profile n...
Forum: Chat
Last Post: Hera.
2025-06-26, 08:41 PM
» Views: 557
|
Farsi
Forum: Other
Last Post: acc.gangbeni
2025-06-25, 08:21 AM
» Replies: 2
» Views: 3,062
|
Las Venturas Gang Wars - ...
Forum: Advertisements
Last Post: lvgwgta
2025-06-22, 06:47 PM
» Replies: 0
» Views: 55
|
[Request] Linko Gaming Ro...
Forum: General Discussions
Last Post: JamesC
2025-06-20, 07:34 PM
» Views: 71
|
RevolutionX DM/Stunt/Race...
Forum: Advertisements
Last Post: DerekZ905
2025-06-18, 03:12 PM
» Views: 87
|
samp-cef
Forum: Questions and Suggestions
Last Post: jamespssamp
2025-06-18, 11:36 AM
» Views: 72
|
Offering Pawn Scripting S...
Last Post: Mido
2025-06-07, 01:30 PM
» Views: 305
|
|
|
compiling problem |
Posted by: matei_ - 2021-01-07, 11:56 PM - Forum: Support
- Replies (3)
|
 |
Hello,
everytime I try to compile a gamemode, I got this error: picture. To solve this problem, I tried to install the right redistributables for my Windows version, but with no solve. There is no more details that I can give you, I hope you can help me.
Have a good evening,
Thank you.
|
|
|
Discord connector help |
Posted by: Gustavo P - 2021-01-07, 01:23 PM - Forum: Pawn Scripting
- No Replies
|
 |
[01/05/21 22:15:59] [ERROR] Can't resolve Discord API URL: Host not found (non-authoritative), try again later (2)
my bot works before, but now it stopped working and keeps giving this error
|
|
|
HAYSTACK & SPACEINVADER |
Posted by: Name - 2021-01-06, 06:22 AM - Forum: Videos and Screenshots
- Replies (4)
|
 |
TWO FREEROAM MAPS - CLASSIC HAYSTACK AND SPACEINVADER?ON CRANE.
Hey guys! Happy new year! :D Posting showcase of two maps, feedback is always appreciated! Much love! <3
.
SPACE INVADER
Space invader on crane, above water in the forest, not too far from Angel Pine.
.
CLASSIC HAYSTACK
Classic haystack (remasted?) in the middle of San Andreas map (in blueberry).
![[Image: QeoMCDBl.jpg]](https://i.imgur.com/QeoMCDBl.jpg)
(Oh yeah, barrier of haystack is moving yeah? It is moving upwards, sci-fi stuff lmfao..)
AYE, don't forget to leave a feedback! Thank you! See you soon! :333
|
|
|
[AJUDA] Bug nas Teclas |
Posted by: Zarcort - 2021-01-06, 04:34 AM - Forum: Portuguese/Portugu?s
- Replies (1)
|
 |
Ol?. bem estou com um bug nas Keys e n?o estou entendendo.
Quando eu ligo o servidor no meu PC tudo funciona normal. sabe o Aperte Y para ligar o veiculo?
Quando coloco no host o Y e qualquer outra tecla que precise aperta pra funcionar algo n?o funciona mais.
Qual pode ser a causa desse problema?
|
|
|
Pawn - Intellij |
Posted by: Livio Miranda - 2021-01-05, 07:19 PM - Forum: Programming
- Replies (2)
|
 |
Anyone knows a pawn plugin for Intellij IDEA?
I use Intellij IDEs for work (WebStorm and PyCharm). I'm using VSCode for SAMP, but I really would like to change to Intellij.
|
|
|
Parerea voastra legata de roleplay |
Posted by: M.D. - 2021-01-04, 06:26 PM - Forum: Romanian/Rom?na
- Replies (2)
|
 |
Joc SA-MP din 2007 ?i ma bucura sa vad aceasta ini?iativa Open MP.
Cu toate acestea, realistic vorbind, crede?i ca ar mai exista cerere pentru un server de roleplay? Ma refer la ceea ce majoritatea rom?nilor denumesc ?hard roleplay?.
Am observat ca s-a ?nchis recent server-ul RO-RP ?i ca vor trece la o varianta de multiplayer pentru GTA V. Adun?nd cu ceea ce se mai afla ?n Multi Theft Auto pe server-urile rom?ne?ti de roleplay, ar exista minimum 200-300 de jucatori de pe RO-RP ?i al?i 200-300 din MTA (de?i acolo majoritatea sunt cu v?rste ?ntre 10-14 ani ?i cu greu ar schimba modul de multiplayer). Mai mult, ?nca mai exista mici comunita?i rom?ne?ti pe server-uri precum LS-RP sau RC-RP.
Va cer parerea, deoarece ?ncepusem sa lucrez la un script luat de la zero, pentru un server de roleplay, ?i chiar ajunsesem sa fac progrese ?i sa adaug func?ii pe care le cred foarte interesante pentru fanii RP-ului veritabil:
? Stocare de date folosind ultima varianta de mySQL cu Salt / SHA256 pentru siguran?a parolelor;
? Test de cuno?tin?e de roleplay esen?iale, dupa ?nregistrare, folosind dialogs-uri;
? Clase de personaje de ?nceput (numite gre?it ?caractere? ?n limbaj popular):
?? * ?n func?ie de ce alegi, pleci cu o anumita suma de bani ?i fie o locuin?a, o ma?ina sau un job la alegere;
? Sistem de hoteluri sau ?nchirieri de camere ?n regim hotelier:
?? * mergi la recep?ie ?i ?i se da o camera, daca nu sunt toate ?nchiriate;
? Sistem de investi?ii ?n afaceri, prin care ?n schimbul unei sume de bani investite, ?i se returneaza ?ntre X ?i Y pe ora;
? Sistem de proprieta?i (simple garaje, apartamente, case simple, case cu garaj);
? Sistem de vehicule personale ?i de serviciu, pentru cele din urma fiind nevoie de a avea o afacere;
? Sistem de afaceri, care permit proprietarului angajarea altor jucatori ?i urmarirea productivita?ii acestora;
?? * plus un seif ?n care se depoziteaza banii produ?i de jucatori ?i care poate fi spart;
? Sisteme de securitate pentru toate proprieta?ile, afacerile ?i vehiculele men?ionate;
?? * tot ce ?ine de securitate se monteaza interac?ion?nd cu al?i jucatori;
? Sistem unic de organiza?ii infrac?ionale (gang-uri sau fac?iuni cum li se spune ?n termeni populari):
?? * orice jucator cu anumite condi?ii ?ndeplinite ?n joc (ore jucate sau ce mai pot seta eu) poate fonda un astfel de grup;
?? * grupurile au acces la un soi de mini-misiuni prin care au de spart diverse loca?ii sau de jefuit anumite locuri;
?? * ?n urma acestor mini-misiuni, se pot ob?ine ilegal: ma?ini, arme ?i droguri;
? Sistem de niveluri pentru abilita?i precum: trasul cu armele de foc, spargerea vehiculelor, spargerea intrarilor cladirilor;
?? * toate acestea se ?nva?a treptat exers?nd, iar la spargeri rezulta ?ntr-o durata mai scurta a timpului necesar;
Am cumulat aproape 7.800 de linii de script ?i mi-ar parea pu?in rau de orele de lucru pe care le-am dedicat... Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca am ?nva?at singur sa scriptez ?n Pawno, iar eu n-am nici o treaba cu limbajele de programare.
De aceea ?i vreau sa aflu parerea voastra ? Elaborata, daca sunte?i cunoscatori.
|
|
|
|